Budapesti mozik archív képei

Filmmúzeum VII. ker.

Filmmúzeum

Filmmúzeum

Filmmúzeum

közvetlen linka könyvjelzőbe.

Filmmúzeum VII. ker. bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Páll Zoltán hozzászólása:

  13 évig dolgoztam a Filmmúzeumban mint mozigépész! Életem és a szakmában eltöltött időm legszebb időszaka volt ez!
  Olyan sikereket vetítettem többek között mint az ELFÚJTA A SZÉL, Dr ZSIVÁGÓ,MAJMOK BOLYGÓJA,VÁMPÍROK BÁLJA …… és még sorolhatnám a végtelenségig.

  Nagyon kár ezért a moziért!Igazi különlegesség volt.Meg kellett volna hagyni örökre Filmmúzeumnak!A mostani utód a nyomába se ér!
  Az Uránia mellett ez is megérdemelte volna ,hogy megmaradjon az utókornak!

  • BMA hozzászólása:

   Nagyon jó, ha végre mozisok is megtalálják a honlapunkat ! Mozis ismerőseid között terjeszd a tényt, hogy végre vagyunk! Ha valami anyagod van a Filmmúzeumból, mozijegy, szórólap stb., küldd el nekünk! 🙂

 2. Garmada1920 hozzászólása:

  A Vámpírok bálját vagy tizszer láttam a megszűnt moziban, valamint a Vérbeli hajszát, Bruce Lee filmeket és megemlítném még Jancsónak a Magánbűnök, közerkölcsök c. filmjét. Ez utóbbi be is volt tiltva egy ideig olaszországban pornográfia miatt, mint olvasom most a neten. Nekem akkor olyan érzésem volt, mintha hazánkban is, kissé „dobozolták” volna. Ezeket a filmket sikerült eddig, az emlékeimből előbányászni. Emlékszem még arra a megvilágítós táblára, melyen valami olyan felírat volt, hogy elkelt vagy elfogyott a jegy. Tényleg kár a moziért!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *